Vessel Bistro on pieni ja viehättävä ravintola, joka tarjoilee viimeisteltyä, skandinaavis-välimerellistä ruokaa urbaanissa Jätkäsaaressa. Ravintola sijaitsee Länsisataman välittömässä läheisyydessä. Arkisin meillä voit nauttia pöytiin tarjoillusta lounaasta, iltaisin klassisista bistro -herkuista ja joka toinen sunnuntai voit täyttää vatsasi teemoitetuilla brunsseillamme. Lämminhenkinen ja iloinen henkilökuntamme toivottaa sinut tervetulleeksi!

USEIN KYSYTTYÄ

Voiko teille tehdä pöytävarauksia

Kyllä ja siksi suosittelemmekin pöytävarauksen tekemistä ennakkoon.
Siirry varaamaan tästä.

Onko teillä gluteenittomia vaihtoehtoja?

Kyllä, suurin osan annoksistamme on gluteenittomia. Tarkista kuitenkin aina tarjoilijalta päiväkohtaisen menun allergeenit.

Onko ennakkotilaaminen ja ruuan nouto mukaan mahdollista?

Kyllä, esim. lounaan voi hakea meiltä myös mukaan.
Ennakkotilaukset numerosta 044 763 6857.

Saako ravintolaanne tuoda lemmikkejä?

Valitettavasti ei. Avokeittiökonseptimme asettaa korkeat vaatimuksen hygienialle, emmekä siis pystyisi takaamaan asiakkaillemme annosten puhtautta jos ravintolaamme tuotaisiin lemmikkejä.

Onko teillä tarjolla vegaanista ruokaa?

Kyllä. Meillä on vaihtuva vegaaninen menu, joka sisältää alku-, pää- ja jälkiruuan. Kysy päivän vegaanista menua tarjoilijalta.

Maksutavat?

Meillä voit maksaa debit ja electron -korteilla. Luottokorteista hyväksymme VISA, Mastercard, AMEX, Dinersclub. Lounassetelit, ePassi sekä Smartum että Edenred -kortit.

Etkö löytänyt vastausta kysymykseesi?

Lähetä kysymyksesi osoitteeseen info@ravintolavessel.fi

PALAUTE


Form by ChronoForms - ChronoEngine.com

UUTTA RAVINTOLASSA

Vessel Bistron sisäänkäynnin yhteyteen on avautunut kesäinen terassi! Terassilla voi nauttia arkisin lounasta koko kesän ajan sekä laadukkaan á la carte menun tuotteita tiistaista lauantaihin. Terassille voi myös poiketa lasilliselle, ravintolassa on monipuolinen juomavalikoima laadukkaita viinejä sekä drinkkejä. Terassi on avoinna aukioloaikojen mukaisesti.

Vessel Bistrossa nyt tarjolla viiden ruokalajin yllätysmenu! Vaihtuva menu vie ruokailijan innovatiiviselle makumatkalle hintaan 59 €. Tarjolla myös menuun suunniteltu juomapaketti 39 €. Yllätysmenu on tarjolla tiistaista lauantaihin klo 16 alkaen. Varaa pöytä ja tule ihastumaan!

Helsingin Sanomien Nyt-liitteen toimittaja Teemu Luukka vieraili ravintoloissamme! Lue arvostelumme.

Vessel Bistro