Alkuruuat

Juurisellericarpaccio, katajanmarjaa ja fermentoitua mustaherukkaa (Vegaaninen,G)
9€

Siikaceviche, grillattua maa-artisokkaa ja habaneroa (L,G)

9€

Sieniravioli, sieniconsommé ja sherrykermaa (L)
9€

Västerbotten juustoa, perunaa ja kylmäsavustettua poroa (VL,G)
9€

Pääruuat

Savuvoissa haudutettua lohta 42°, pinaattirisottoa ja hummerikastiketta (L,G)
25€

Naudan marmorifile, luuytimellä maustettua perunapyreetä ja sinapinsiemenkastiketta (L,G)
28€

Karamellisoitua ankanrintaa, linssejä, rakuuna-parmesanpyreetä ja tummaa korianterinsiemenkastiketta (L,G)
24€

Kurpitsaterriiniä, paahdettua kookosta ja tyrnimarjaa (V,G)
19€

Jälkiruuat

Passionsabayonilla gratinoituja vadelmaa, passionjäätelöä ja ruusumarenkia (L,G)

9 €

Portviinissä marinoitua kirsikkaa, kirsikkajäätelöä ja suolakaramelliä (L)
9 €

Suklaafondant, vadelma-tähtianis-sorbet ja vadelmagranite (L)

9 €

Juustolajitelma ja tomaattihilloketta (G)
12 €